Tämä sormus on harjoituskappale, jonka tein <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 mm hopeoidusta langasta, ei ole mikään kaunis luomus. Sormuksen muoto muodostui puolivahingossa yrittäessäni tehdä jotain aivan muuta, mutta käyhän se näinkin.

 

803942.jpg

 

Nimesin sormuksen Cumulus congestus l. korkeaksi pullistuneeksi kumpupilveksi, sopii vallan mainiosti tekeleeni nimeksi. Sormus on kuin valtava, möykkymäinen kumpupilvi, joka ei ole vielä muodostunut varsinaiseksi ukkospilveksi, muttei ole kauniin ilmankaan pilvi. Mahtaneeko tämä sitten olla kehittymässä kuuropilveksi?

 

803944.jpg

 

 Sormuksen kiemurat ovat myös vinoja, joten tämäkin ominaisuus liittynee läheisesti kumpupilveen, vaikkakaan sormuksen vinous ei johdu tuulen vaikutuksesta…  

 

 

803947.jpg

 

 

Tekeleessä näkyy aika runsaasti jälkiä ja työn tuloskaan ei ole mikään tasainen, mutta jotenkin tämä huolittelematon ja kolhuinen pinta sopii ko. sormukselle. Sormuksesta tuli myös aika iso, joten sitä voi vaikka pitää peukalossakin.

 

 

803948.jpg

 

 

Ongelmana on vain se, että miten tekisin samanlaisen hopealangasta. Ei taida onnistua enää tämänkään vertaa. Taisi jäädä uniikiksi.

 

 

803950.jpg