Mullo helemiä, eriväriisiä ja kokoosia, jotka ovat sekaasin looran kannes. Siellä om myös metallinhohto tumma-kulta siemenhelemiä ja sisältä värjättyjä tummanvaalianpunaasia siemenhelemiä. Yhyres kannen nurkas om pelekästään näitä erellä mainittuja siemenhelemiä. Joukos pyöri myös pari vaalianpunaasta helemiäislasihelemeä. Mää kattomahan, notta ne sopii niin maharottoman hyvin yhtehen. Tuli ihan se jäätelö mielehen, johona om suklaata ja mansikkaa sekä vanilijaa. Tästä korusta jäi kyllä se vanilija pois.


Sitten oli mallikin karoksissa ja sitten mun mielehen tulikin se Katrin tekemä koru, jonka moon siltä ostanu. Tuohon osootteesehen  voi sitten mennä kattomahan mistä om oikiasti kyset. Laitoon sitten osottehen suorahan kuvahan: Katrin koruavaruus.
Mää siis rupesin sitten matkimahan tätä Katrin korua ja tämmöönen siitä sitten tuli. Killutimien tekeminen oliki sitten sopivan vaikiaa ku helemilankaki oli muutaman kerran melekoosen takus. Niin joo, melekehen pääsi unohtumahan, notta eihän nuo killuttimien helemet ookkaan helemiäishelemiä, vaan Villi helemestä ostettuja kuuhelemiä. Niis om sellaanen helmenhohtoonen rosoonen pinta.
Näköjään nuo killuttimehet om kuvas vähä miten sattuu, mutta äläkää antako sen häiritä.

 

488273.jpg