Kyllähän sitä tässä kamalassa kuumepitoisessa flunssasakin jotain aikaan saa. Esittelyssä tuorein keksintöni: Tadaa koru, jossa on neliön muotoinen riipus. Paitsi, että ei se ihan neliöltä vaikuta. Mieheni pudotti minut jo maan tasalle mainitsemalla: ”Kivoja, mutta noi sun riipukset on ihan vinoja” No joo, en siis voi leuhkia geometrisilla taidoillani, koska niitä ei vain yksinkertaisesti ole. Kovasti kyllä mittasin, sillä sivujen taitteluvaiheessa sivut olivat kyllä vielä yhtä pitkät, mutta ei anneta sen häiritä, minusta lievä vinous tuo niihin vain söpöyttä ja tyttömäistä herkkyyttä.

Pohja, missä helmet ovat kiinni, olen virkannut erittäin ohuesta ja taipuisasta langasta. Virkatun palasen kiersin neulaa apuna käyttäen neliön muotoisen kehikon ympärille. Yhdessä korussa, neliön muotoiseen palaseen virkkasin samalla pieniä siemenhelmiä mukaan. Riipuksen helminauhat tein samaan lankaan ja varovasti kiersin muutaman kerran kehikon reunan ympäri. Kahteen koruun kieputtelin kierteisen langan, laittamalla sen ensiksi kaksinkertaiseksi ja varovasti kieputtelin sitä yhtenäisen nauhan ja sitten vain kiersin koruun reunoista reunoihin. Varovasti sai kyllä tehdä, niin helposti ohut lanka katkesi.

Korun ketju on tehty vaijeriin, pujottelemalla siemenhelmiä. Lukot ja renkaat tein itse 0,8 mm langasta.

Korua oli kiva tehdä, joten innostuin kolmen kappaleen verran. Ongelmana on vain sen, että en ole keksinyt korulle sopivaa nimeä.  

Ehkäpä taidan kehdata antaa näitä ystävänpäivälahjoiksi smile_regular.gif

Montako pannaan tilaukseen smile_teeth.gif

588788.jpg

588789.jpg

588790.jpg