…Helmetti foorumilla! Foorumilla on  tapana antaa kuukauden koruteema ja syyskuun aiheeksi on tällätty mielenkiintoinen, vaativa ja erittäin haastava aihe: keltti koru.

 Tämä mun oma ei nyt varmaankaan mitenkään liittyne kelttiläisyyteen sen puoleen muodoiltaan, kuin väreiltään. Voisihan sitä aina kuvitella, että korun puna ruskea rengas olisi vaikkapa druidin silmä :D

Katrin arpajaisista sainkin idean tehtailla kilpailunpystyyn. Tarkoitus on, että te vierailevat tähtöset voisitte kehitellä juttua tästä ko. ”kelttikorustani”, miten se voisi liittyä kelttien elämään tuhansien vuosien takaa. Kelttiläiset ovat tunnettuja vanhoista taruistaan ja muinaisista uskomuksistaan ja siksipä heidän koruillaan on aina joku oma tarinansa ja oma voima. Eli mikä olisi tämän tekemäni korun tarina ja voima? Nyt vain ”runoratsu” laukkaamaan ja tarinaa blogiini pukkaamaan. Täältä vähän kelttisanastoa http://www.kelttikorut.com/sanasto.php. Sivuilta löytyy muutakin tietoa.

Jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua, niin kirjoita tarina vieraskirjaan.

Kaikkien haasteen vastaanottaneiden jutut luetaan ja yksi tarinaniskijöistä voittaa jonkun näistä harvinaisista tekeleistäni :) Kilpailuaikaa on kaksi viikkoa tästä päivästä lähtien. Voittaja selviää 24.9.2006.

Tsemppiääääääääääääää kaikille!

456058.jpg