Aikaisemmin kesällä ostin Jalasjärveltä helmiä ja samalla reissulla käteeni tarttui rasia, jossa oli kaikenlaisia sinisävyisiä lamppuhelmiä. Keskiseltä ostin kullan väristä lankaa, josta taivuttelin silmukoita lamppuhelmiin. Tämä lanka osoittautui vähän hankalammaksi taivuteltavaksi mitä kuparilanka oli. Yksi näistä koruista onkin se, kun sitä tehdessäni meinasin lankaa taivuttaessa lyödä itseäni vahingossa turpiin O_o Täytyy vieläkin ihmetellä, että miten se edes oli mahdollista ja olla kiitollinen siitä, ettei osunut.

Siis jatketaan asiaa. Pariin koruun ihan kokeilun vuoksi tein ketjun kullanvärisistä hopeasisus helmistä ja isommista siemenhelmistä, (en tiedä mitä ovat, kun olivat siinä rasiassa valmiina), jonka sitten yhdistin metallirenkaaseen. Osoittautui ihan hyväksi ja nokkelaksi kokeiluksi. Toinen kokeilu tummansinisessä korussa oli laittaa välirenkaisiin kaksi helmeä. Hyvä juttu sekin ja luulin jo tehneeni uuden mullistavan keksinnön helmimaailmassa, kun eräänä päivänä sain huomata eräällä nuorella naisella kaulassaan koru, jossa oli käytetty samaa tekniikkaa, että se sitten siitä keksinnöstä. 

Näihin väkerryksiini olen tyytyväinen, että voisinpa kokeilla niitä myydäkin, jos joku ostaisi. Ei tämä mikään vinkki ollut…:)    

453060.jpg

453061.jpg

453062.jpg

453064.jpg