Korusetissä käytin 6 mm särmikkäitä lilan sävyisiä lasihelmiä. Nämä helmet ovat käsitelty siten, että valo taittuu helmien pinnalla sateenkaaren sävyihin. Näiden helmien rinnalla pienet lilan väriset "timantit" ja läpikuultavat lilan väriset siemenhelmet tuovat koruihin harmoniaa. Päähelminä olen käyttänyt lasisia kirkkaita hopeasisuksisia siemenhelmiä, kokoa 11/o. Tietenkin nämä loppuivat kesken, jotenka ne riittivät vain pidempään kaulakoruun ja sormukseen. Lyhyemmän kaulakorun, sekä rannekorun tein hopeasisushelmistä, jotka vaikuttavat lyhyiltä putkihelmiltä. Pidempään kaulakoruun tein samanlaisen koristuksen, mikä on siinä ensimmäisessä mallissani.  

Lyhyempi kaulakoru ei ole kiinni pidemmässä, joten niitä voi myös pitää erikseen. Sormus ei oikein tunnu sopivan settiin, koska pienet lilat "timantit" loppuivat myös kesken. Kahta pientä "timanttia" jäin kaipaamaan, joista toinen tipahti lattialle, enkä sitten enää sitä löytänyt. Tarkoituksenani oli tehdä sormukseen samanlainen koristus, mitä pisimmässä kaulakorussa on.

Rannekoru vaikuttaa kovin hentoiselta ja sirolta muihin verrattuna. Kaikin puolin olen settiin tyytyväinen. Setin kaulakoru onkin paras koru mitä olen tähän asti tehnyt.

Korvakorut ovat ihan ensimmäiseni, joten korupiikkien taivuttelua saan vielä opetella.

Tässä tämä korusetti nyt on. Kuvat ovat vähän huonolaatuisia, koska en ole mikään kaksinen kuvaaja, mutta ehkäpä niistä selvän saa.
 
438505.jpg438506.jpg