Eilen, lauantai-iltana, kun katsoin elokuvaa televisiosta, niin samalla sitä katsellessani sain ensimmäisen itse suunnittelemani korun valmiiksi. Tämä luomukseni on 124 cm pitkä. Lukkoa siinä ei ole, sillä se on tarkoitus kietaista kerran kaulan ympäri ja sitten laittaa solmuun. Päät jäävät vapaasti roikkumaan.

Pääsääntöisesti tässä korussa on käytetty lasihelmiä, vaikkakin mukaan mahtuu jokunen muovinenkin, kuten hematiitin väriset ja niiden sivuilla olevat pienet valkoiset pyöreät helmet. Nämä pääsevät kuitenkin tässä korussa oikeuksiinsa, sillä ne eivät luo yhtään "lelumaista" vaikutelmaa. Tässä korussa molemmat sekä lasiset, että muoviset helmet ovat sulassa sovussa yhdessä ja vaikutelma on hyvä.  

Päähelminä ovat kirkkaat lasihelmet, joista valo kuultaa läpi. Tummat lasihelmet ovat väriltään metallinkiiltäviä, joiden pinta välkkyy kaikissa väreissä, aivan kuin öljy veden pinnalla.

Kaikin puolin olen tyytyväinen tähän koruun, vaikka tuotekehittelyssä olisikin parantamisen varaa, sillä se on aika hankala laitettava kaulalle kahden helminauhan ja pituutensa vuoksi, että se edes tulisi oikein päin.

Tässä kuva korusta ja vähän yksityiskohtaakin.

438490.jpg438491.jpg