1597595.jpg

BlueRose with Peyote

 

Mahtaakohan Katri muistaa tämän pikkuisen sinisen metallisen ruusun, joka löytyi joskus aikaa sitten häneltä ostamieni helmien seasta. Niin, tämä pikkuinen ruusu on kuleksinut toista vuotta pienessä minigrip -pussissa vaellellen paikasta toiseen, löytämättä itselleen minkäänlaista kotia. Mutta eilen, aloin vain tekemään jotain peyote-pistoilla. Työ eteni sitä mukaan, kun delicat toinen toisensa jälkeen ommeltiin kiinni. Päätin jättää reiän riipuksen keskelle. En tiedä mistä moinen älynväläys mahtoi tulla, kun en ollut mitenkään varma, mitä siihen kiinnittäisin. Sitten muistin pienen sinisen ruusun pikku strasseineen, joka kovasti kuiskutteli, että tahtoisi päästä jo vihdoin ja viimein sopivaan koruun, ja kuinkas ollakaan se sopi riipuksen aukkoon mainiosti. Lopuksi kietaisin hopealangasta spiraalin riipuksen ympärille. Riipus on kaksinkertaisessa puuvillanauhassa.

1597597.jpg

 

Lehtiä kaikilla herkuilla

Jatketaan peyote-pistoilla. Työkaverini tilasi itselleen korun tyttärensä häihin. Hän näytti kangasta, josta hänelle tulee hameen yläosa. Kangas oli tosi nättiä, joten itselläni rima nousi heti korkealle. Aikani mietittyä päätin jatkaa peyote -touhuilla ja tein saman sävyisiä lehtiä, mitä puku on. Lehdet linkitin granaatin kanssa. Sekaan Swarovskin 4 mm Golden Shadow kristalleja. Noi piikit on muuten itse tehtyjä, ja osa niistä muistuttaa golfmailaa...

1597598.jpg

Koru tarvitsi vielä jotain roikkuvaa, joten tein yhden lehden lisää ja siihen ketjun varaan kristalli, mv-helmi ja sävyiltään sopiva kivihelmi, joka tuo vähän painoa, muuten kevyeseen riipukseen. Lähikuva riipuksesta

1597599.jpg

 

Morsiusneidot

Samainen työkaverini tilasi myös pikku morsiusneidoille korut. Heidän pukunsa on ruskean sävyinen ja vyö oliivinvihreä. Toivomuksena oli samansävyisiä vivahteita koruun. Tässä korut, joissa oliivinvihreitä helmiäislasihelmiä ja yksi puvun värinen helmi, sekä kuparidondelleja.

1597601.jpg

 

Ametisti BlingBling

Ystäväni tykkää kaikenlaisesta blinbling -jutuista. Hän toivoi korua, jossa ametistit ja kristalli säihkyisi. Korussa swarovskin ametisti pisaroita, fasettihiottuja ja pyöreitä ametisteja. Korun säihke ei pääse kuvassa oikeuksiinsa.

1597650.jpg

Riipuksessa swarojen, ametistien, granaatin ja hopean välkettä, jota en valitettavasti osannut kuvata.

1597653.jpg