Vaikka joulu on jo vaihtunut Uuteen vuoteen, esittelen vileä muutamat joululahjat, jotka tein sukulaisilleni :)

Kaulakoru anopilleni. Osat ovat hopeiset, helminä savukvartsit, makeanvedenhelmet, swarovski kristalleja, kuparihelmiä ja hematiitteja. Anoppi oli tyytyväinen koruunsa. Hän, kun pitää kaikesta kimaltavasta :)

1177825.jpg

1177811.jpg
Swarojen kimmellystä

1178552.jpg
Makeanvedenhelmiä, kuparihelmiä ja itse tehty kuparirondelleja sekä savukvartsi 

Siskoni pitää delfiineistä, joten tein hänelle hopealangasta delfiinin ja täytyy sanoa, että tyytyväinen olen tähän riipukseen, onhan se ensimmäinen väänetelemäni riipus. Riipusidea lähti Helisen riipuksesta, jotenka vähän matkin sitä. Korun nimi on Adelphi. *Palaan tähän sanaan myöhemmin* Korussa pääosaa näyttelevät Swarot ja hopea.

Delfiinit ovat ilon, kommunikaation ja yhteisöllisyyden symboleita, delfiinit muistuttavat meitä leikin ja huumorin tärkeydestä elämässä. Delfiinit ovat myös tunnettuja siitä, että ne ovat sosiaalisia ja voivat rientää apuun ihimisen joutuessa vaikeuksiin veden alla tai pinnalla. Pikkusiskoni on herttainen, sosiaalinen, huumorintajuinen, empaattinen ja avulias, joten sopii muutenkin hänelle. Tiesittekö, että delfiini tarkoittaa myös siskoa, se tulee kreikan sanasta Adelphi.

1177893.jpg
Adelphi - sisko

Tämän seuraavan sormuksen tein lahjaksi veljeni vaimolle. Täytyy myös sanoa, että tämä on paras sormus jonka olen koskaan tehnyt. Kerrankin voin olla tyytyväinen. Sormuksessa on makeanvedenhelmiä. Olkoon korun nimi Metsälampi, onhan iso mv-helmi nimeltään aqua ja sen ympärillä luonnonläheisiä värejä.

1177807.jpg
MetsäLampi -sormus

1177808.jpg
MetsäLampi -sormus

Samaan Metsälampi sarjaan kuuluvana tein veljelleni kravattikorun, täytyyhän sen nyt sopia vaimonsa sormuksen kanssa.  Ripustusosa ei mielestäni onnistunut kovin hyvin.

1177809.jpg
MetsäLampi -kravattikoru

1177810.jpg
MetsäLampi -kravattikoru

Äidille tein joululahjaksi korvakorut alusta loppuun, joissa on hopeaa ja makeanvedenhelmiä -tietysti :) Tein pienehköt ja eikä kovin pitkälle roikkuvia. Mv-helmet ovat aika tummat ja isot muuhun osaan nähden, joten symbolisoikoon tämä äidin vahvuutta olla ihmiskunnassa tukena ja turvana lapsilleen sekä kasvattajana.
Äiti piti näistä kovasti ja kun uudenvuodenpäivänä siellä kävimme, niin oli ilo nähdä ne äidin korvissa.  

1177803.jpg
Äiti

1177801.jpg
Lähikuva yritelmää